Laman

Rabu, 02 Februari 2011

Pantun jawa ucapan tahun baru Imlek

Sayur lodeh ojo lali santene klopo,
Nyambel iwak karo nyayur capcai,
Sedulur, sesok iki riyoyo cino,
Tak sempetke ngucapi Gong xi fat Chai.

Bayi lahir mestine nangis,
Gawe gila nek ngguyu meringis,
Imlek taon iki dinoe kemis,
Njalok ijin nak ndue salah seng uwes-uwes.